top of page
Search

24-N: Manifestació i xocolatada en defensa de l’educació pública‏


Aquest diumenge 24 a les 12h al Passeig de Gràcia/Mallorca hi ha una manifestació per denunciar que els pressupostos de la Generalitat del 2014, que s’estan tramitant al parlament, no tenen prou en compte les necessitats socials de Catalunya.

A l’Ensenyament es mantenen les retallades en beques escolars, la manca de substitucions de mestres quan estan malalts i l’augment dels ràtios d’alumnes per classe. Això provoca, com ha denunciat el darrer Informe del Sindic de Greuges, un augment de la segregació escolar i de la pressió econòmica que hem de suportar les famílies.

Les AMPA’s de l’Eixample hem convocat una trobada prèvia a la manifestació a partir de les 10:15 h. a l’espai Germanetes (Viladomat/Consell de Cent) per una xocolatada i anar totes juntes després al bloc per l’Ensenyament de la manifestació al Passeig de Gràcia amb Mallorca a les 12 h.

Ens han fet arribar aquesta convocatòria el Marc Unitari de la Comunitat Educativa -MUCE- , la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), la Federació d’Associacions de Pares i mares de Catalunya (FaPaC) i altres associacions i sindicats de Catalunya,

Comissió per la Qualitat de l’Ensenyament

1337691994202

Comments


bottom of page