top of page
Search

Activitats migdia – 1er Trimestre 2019/2020

Hola famílies! Aquí us fem arribar un recull de les activitats realitzades durant el temps de migdia.

Gaudiu!

PRIMER DIA DE P3 – LA RECEPTA MÀGICA!

Benvingudes famílies! Aquest curs, com tots els anteriors, hem fet del primer dia de menjador dels infants de P3 tota una festa. Per tal de facilitar el procés d’adaptació dels infants de P3 a les rutines de menjador, tant el servei de cuina com de monitoratge s’han encarregat de fer que aquest primer dia sigui molt especial! Des de cuina, van crear uns ratolinets ben bonics i els van introduir els monitors/es amb una cançó que van cantar tots plegats. Els infants, que ja coneixien els seus monitors/es de menjador ja que també van participar en el procés d’adaptació de l’escola, van gaudir molt del primer dia i estaven molt intrigats pels ratolinets que s’havien colat a P3!

SALVEM EL PLANETA!

El darrer dia 27 de setembre es va convocar la marxa pel canvi climàtic. Tant els infants, com la comunitat educativa, com les famílies estem molt conscienciats de la magnitud del problema que tenim entre mans. És per això que alguns infants de l’escola es van oferir voluntàriament a crear una pancarta per poder portar a la marxa pel canvi climàtic. Des de l’espai de menjador, pretenem conscienciar de la necessitat de reciclar i reutilitzar els materials als nostres tallers i de reduir el malbaratament. Durant tot el curs, seguim treballant i educant en valors pel medi ambient a tots els infants!

ARRIBA LA TARDOR A P4 i P5

Els infants de P4 i P5 han donat una molt bona benvinguda a la tardor creant uns fantàstics murals. Per tal de poder fer-ho, els monitors/es de cada curs van fer una introducció als infants a la tardor seguint la línia de l’escola i tot seguit els van animar a trobar fulles per decorar els murals. Tots i cadascun dels infants van participar en la creació d’aquests meravellosos murals que podreu veure a continuació!

LLIGA DE BÀSQUET NO COMPETITIVA 1r i 2n TORN

Aquest primer trimestre la lliga de bàsquet ha estat la protagonista de les lligues a l’hora de menjador. Dinamitzada per l’Adrià Delgado i el Carlos Béjar en el segon torn i per la Susana López i la Cristina Soler en el primer torn, estan sent tot un èxit de participació. A través d’aquestes lligues no competitives, pretenem conscienciar els infants de la importància del fair play i de gaudir del joc per sobre de guanyar o perdre.

TALLER DE MANUALITATS!

Un curs més, el taller de manualitats ha sigut un dels més aclamats i demanats pels infants de 1r, 2n i 3r. La Cristina Soler, la monitora que ho organitza, és ja veterana a l’hora de pensar mil i una manualitats que agradin els infants del primer torn. Sempre escolta els seus neguits i gustos i arrel d’això, crea uns tallers ben macos! Aquest curs, com els darrers, hi ha hagut un gran nombre de participants apuntats al taller de manualitats. Hem començat a fer atrapa somnis i ens esperen moltes altres sorpreses! Aquí us deixem una petita mostra de les obres que estan realitzant.

Comments


bottom of page