top of page
Search

AMPA – FAQs

Tot just ha començat el curs i ja tenim una tal AMPA voltant per tot arreu. Correus electrònics, missatges de whatsapp, paperots penjats a les cartelleres, pares i mares de l’escola a la recerca de gent per la plaça… I sempre amb el mateix missatge: l’AMPA US NECESSITA, PARTICIPA A L’AMPA, L’AMPA LA FEM ENTRE TOTES LES FAMÍLIES. Quina creu. A veure si podem resoldre alguns dubtes al respecte.

Però això què és, una empresa? No!!!!! L’AMPA és una associació de famílies dels nens i nenes de l’escola que dediquem part del nostre temps lliure a activitats i projectes que millorin l’educació dels nostres fills i filles. Entra a l’apartat de les comissions i veuràs com n’és d’important per tenir una escola encara millor.

Ah, està bé però jo d’això no en sé Vols dir? Tothom sabem què és el millor per a les criatures i tothom podem fer propostes enriquidores i necessàries.

Però no em dedico a aquestes coses Ni la majoria de pares i mares que han passat per l’AMPA. De fet, la riquesa de l’AMPA és la diversitat i la pluralitat, en tots els sentits, amb un objectiu comú: treballar per una escola encara millor.

No hi podré aportar res I tant que sí!! Qualsevol aportació és benvinguda. Ens calen noves aportacions, diferents punts de vista. I moltes ganes! Amb petites aportacions, en farem de grosses.

No conec a ningú de l’AMPA, em fa pal… Segur? Doncs m’hi jugo un cafè que sí… Algú de la teva classe, o de la del costat, o que has vist petant la xerrada a la plaça. I si no, no pateixis, tothom és de bona pasta!

Diuen que les reunions són molt llargues Això és veritat… Però estem pensant fórmules perquè siguin més àgils, combinant reunions presencials i reunions telemàtiques, fer-ne de temàtiques relacionades amb algun projecte concret, etc.

No sé si tinc prou temps… Cadascú hi pot posar el temps que pugui. Es pot col·laborar de diferents maneres, no només sent membre de les comissions. Les col·laboracions puntuals també són molt necessàries. Anirem fent crides quan calgui per la gent que vulgui començar amb petites dosis.

I enganxa? Potser sí… però no és dolent per la salut, és molt recomanable per al benestar col·lectiu.

Això del col·lectiu sembla avorridot? No només no és avorrit, sinó que FER AMPA ÉS COOL!!!

I si tens més preguntes, no et tallis! Escriu als correus de referència o enganxa alguna cara coneguda a la plaça! 😉

Comments


bottom of page