top of page
Search

Benvinguda curs 2011-12. Convocatòria Junta


Benvolgudes famílies,

Amb l’inici del nou curs, també nosaltres, les mares i els pares, comencem a organitzar la nostra aportació a la marxa de l’escola, mitjançant l’AMPA, l’associació de mares i pares.

Una salutació molt especial a les famílies que us incorporeu de nou a la nostra comunitat educativa!!

Animem a tothom, nous, veterans, socis de l’AMPA o interessats en participar-hi a implicar-s’hi, segons la vostra disponibilitat, amb el nivell de compromís i dedicació que pugueu.

En concret, el proper dijous, dia 22 de setembre de 2011 a les 20.00 h es farà la reunió de la junta directiva. A la que esteu tots convidats, especialment els que formeu part de les comissions de treball.

Algunes de les persones que formen part d’aquestes comissions tenen intenció de deixar-ho, i calen reforços, a més, la renovació és necessària per enriquir la nostra tasca i garantir la representativitat de totes les famílies.

Com veureu els que us incorporeu de nou, l’AMPA funciona gràcies a molta gent, entre les quals estan les persones que assumeixen aquestes responsabilitats, senzilles però necessàries i que hem d’anar compartint entre tots i totes.

A la reunió s’explicarà en que consisteixen les tasques a desenvolupar

Per tant, hi esteu totes i tots convidats, especialment si teniu interès en formar-ne part! Esperem la vostra participació.

Per altre banda, i donat que en breu es celebrarà la nostra assemblea ordinària, animem a tots els que vulguin presentar una candidatura a junta directiva aprofiti aquesta reunió del dia 22 per presentar-la.

Si teniu interès i disponibilitat en aquest sentit, però no podeu venir a la reunió, feu-nos-ho saber per e-mail a correu@ampafortpienc.org o avisant a l’administrativa de l’AMPA, l’Aurora Novell de 9 a 10 h. i la Júlia Coll de 15,30 a 18:00 h al despatx de l’AMPA.

La reunió tindrà lloc al menjador de l’escola i és oberta a tothom.

Us hi esperem!!

AMPA Fort Pienc

Comentarios


bottom of page