top of page
Search

Casals d’estiu 2020

Com cada any quan arriba l’estiu, l’AMPA organitza, a través de les empreses col·laboradores Promosport (Primària) i Diverjoc (Infantil), els casals d’estiu per la darrera setmana de juny, tot el mes de juliol i primeres setmanes de setembre, abans del començament del nou curs.

Enguany, degut a l’excepcionalitat de la situació que estem vivint, tant les inscripcions com les activitats i el desenvolupament de les mateixes estaran condicionades a l’evolució de la pandèmia i les mesures que apliquin arribat el moment de començar les activitats. A continuació trobareu tota la informació ben detallada. 

1.     Informació important

  1. Les preinscripcions a totes les activitats de vacances d’estiu per a infants es fan aquest any únicament de forma telemàtica.

  2. Degut a la incertesa del moment i als canvis que hi podrien haver segons l’evolució de la crisi, la preinscripció es farà sense haver d’abonar, encara, cap import.

  3. Recordeu que la reserva de plaça es farà per ordre de preinscripció.

  4. Totes les activitats s’organitzaran amb les màximes mesures de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

2. Pre-Inscripcions

Casal PRIMÀRIA (Promosport)

L’adreça que heu de clicar per a fer la preinscripció al Casal de Promosport de l’escola Fort Pienc BCN és aquesta:

Casal INFANTIL (Diverjoc)

Les preinscripcions al Casal de lleure es fan a través de la plataforma digital DIVERKONECT:

Teniu més informació als documents adjunts:

3.     Ajuts econòmics (beques)

La sol·licitud de BEQUES cal realitzar-la telemàticament a través de la plataforma de l’Ajuntament abans del 19 de Maig. Teniu totes les indicacions en aquesta pàgina:

4. Informació i consultes

Casal INFANTIL (Diverjoc)

93.435.89.36

Casal PRIMARIA (Promosport)

Comments


bottom of page