top of page
Search

Cinc cèntims sobre la Comissió per la Inclusió


Aquí us deixo una petita entrevista que vam fer a l’Albert Navarro, vocal de la comissió per la Inclusió, perquè els coneixeu una miqueta millor!

Quants anys fa que es va crear la comissió?

– Crec que ens vam començar a formar l’estiu del 2011 quan ens vam trobar la Montse Benito i en Josep Lluís Zaragoza amb mi mateix (Albert Navarro), per començar a fer feina de cara als nostres fills i d’altres amb necessitats educatives especials. També es va afegir la Mara Hernández.

Al principi vam formar part de la Comissió Social amb estreta col·laboració amb el Yosu que ens va ajudar molt (i ens segueix donant un cop de mà sempre).

Actualment, quantes persones en formen part?

– Actualment portem la comissió la Montse Benito, que ha fet un extraordinari treball com vocal, la Mara Hernández i jo mateix que aquest any faig de vocal.

Quina és la funció de la comissió per la inclusió?

– El nostre objectiu és lluitar per l’escola inclusiva on els alumnes amb diferents capacitats i característiques facin junts el seu camí educatiu sempre amb el recolzament de l’Ampa i de l’escola.

En què treballeu actualment i quins són els vostres objectius per al futur?

– Intentem que tots els nens amb nnee estiguin ben atesos i estar atents a qualsevol necessitat: hores de vetllador, suport educatiu, etc.

Un dels objectius que tenim cada any és intentar estar atents a diferents beques que vagin sortint per aconseguir més recursos pels nens amb nnee de l’escola.

Ara mateix estem redactant la sol•licitud per aquest any.

També altres comissions per la inclusió de diferents escoles de Barcelona ens vénen a demanar consell i veure com treballem.

Estem molt contents del que estem aconseguint.

Moltes gràcies per la teva col•laboració Albert!

Comments


bottom of page