top of page
Search

Col·labora amb la revista FEM ESCOLA


Hola famílies!

Des de la comissió de comunicació comencem a treballar en la revista Fem escola d’aquest any, i com sempre us convidem a tots els pares, mares i alumnes de l’escola a col·laborar amb continguts: articles, informacions, opinions, contes, dibuixos, fotografies, endevinalles o el que se us acudeixi.

Per aquesta edició agrairíem especialment la vostra col·laboració en aquests temes:

  1. Necessitem material per a la secció de recomanacions, ressenyes de llibres, pel·lícules, apps, jocs de taula…

  2. Volem fer un recull de frases ocurrents/divertides dels nens, estigueu atents i feu-nos arribar aquestes perles que deixen anar els petits quan menys t’ho esperes.

  3. Farem una entrevista a la Lourdes, la nova directora i voldríem saber que us agradaria preguntar-li.

Aquest any tornem a fer un concurs per escollir la portada!!!

El concurs està obert a tothom grans i petits, podeu fer un dibuix, foto, collage, pintura, graffiti, el que us vingui de gust.

El tema d’aquest any és “Camí a l’escola”, volem saber com és el vostre camí a l’escola, que veieu, que sentiu, com arribeu fins allà…

El premi? Que les més de 220 famílies de l’escola tinguin a les seves prestatgeries la revista amb la vostra portada! I les propostes finalistes també sortiran a l’interior de la revista.

Esperem doncs que us animeu i ens feu arribar les  vostres col·laboracions al mail revista@ampafortpienc.org abans del 1 de maig.

Podeu donar un cop d’ull a les edicions anteriors de la revista al nostre blog.

Qualsevol col·laboració serà ben rebuda! Gràcies!

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page