top of page
Search

Com millorar el rendiment escolar, l’aprenentatge cooperatiu?


Dijous 23/05/2013

19h-20’30h.

La temàtica d’aquesta xerrada és molt interessant, tant per les famílies com pels mestres. Esteu tots convidats, pot ser molt enriquidora.

L’objectiu de la xerrada respon a una realitat cada vegada més present a les aules dels nostres fills i filles, on conviuen alumnes amb necessitats i ritmes d’aprenentatge molt diferents. Es tracta d’una diversitat que cal comprendre i treballar per a què sigui el més beneficiosa per tots els alumnes i que pot aportar moltes oportunitats d’aprenentatge per als nostres fills.

Entre els continguts de la xerrada ens explicaran: l’estructura cooperativa de l’activitat a l’aula, perquè puguin aprendre junts tota la diversitat d’alumnes i també es parlarà sobre el que es coneix com a aules inclusives i quines condicions han de tenir per a què realment ho siguin. També es parlarà sobre la necessitat d‘ integrar la diversitat com un contingut i un valor més en els aprenentatges escolars.

Farà la xerrada en Pere Pujolàs Maset. Es tracta d’un gran expert en el tema amb un important reconeixement en el món acadèmic i docent. 

LLOC:  Escola Fort Pienc (Carrer Ali Bei, 75)

Us hi esperem!!

Escola Fort Pienc i Comissió Formació AMPA

[poll id=”2″]

Comments


bottom of page