top of page
Search

Comença l'espectacle!

El dilluns 3 de desembre al matí em va costar una mica aixecar-me, com toooots els dilluns. Em vaig vestir, vaig esmorzar i ... cap a l’escola falta gent! Però aquell matí hi anava amb més ganes, fins i tot amb una mica de nervis i emoció, perquè sabia que aquell matí seria especial. Ens havíem passat tot el dissabte a l’escola fent feina amb moltes altres famílies: retallant, enganxant, penjant cartolines i lluentons...

 

Era la tan esperada decoració d’hivern, i ja en portem més de deu edicions! Una autèntica festa d’hivern de l‘escola Fort Pienc. Ens hi vam aplegar més de 300 nens i nenes i pares i mares i àvies i avis i tota la parentela.

 

La feina va tenir el seu al•licient, perquè, un cop més, vam tenir el luxe de poder tastar un àpat espectacular que ens van cuinar la comissió de xefs de l’escola. Quin menjar més bo! Quina delícia! Gràcies cuiners, sou fantàstics!

 

Una colla de pares i mares de la comissió de dinamització de l’AMPA s’havien passat dies i dies pensant i imaginant com decorar l’escola aquest hivern. Enguany hem convertit l’escola en un autèntic i meravellós circ. Sí, sí! Un circ de debò, amb els seus acròbates, equilibristes, domadors, pallassos; fins hi tot, si et concentres un xic, pots sentir l’olor de serradures i de crispetes que comporta tot circ de debò.

 



 

És superdivertit passar el dia amb els teus amics i amigues decorant l’escola, perquè és en aquestes estones on més te n’adones que l’escola la fem entre tots, que tots i totes en formem part i que és molt més que quatre parets on aprenem coses de dilluns a divendres. És un espai per compartir experiències i sentiments i per enfortir els llaços de comunitat i de barri, i així aprendre a ser més tolerants i més persones.Per això, quan vaig arribar dilluns a l’escola i vaig veure que tota aquella feina del dissabte s’havia convertit, per art de màgia, en un circ de veritat, i que ens van rebre a la porta un pallasso i un equilibrista de debò, em vaig despertar de cop i em vaig sentir ben orgullosa d’haver posat el meu granet de sorra en fer realitat aquest somni col•lectiu.


Visca el Circ! Visca l’escola Fort Pienc!


I si us heu quedat amb ganes de més, cliqueu aquí i veureu un recull de fotos de la festa!


Enric Trias


Comentários


bottom of page