top of page
Search

Concurs portada revista Fem Escola AMPA

Hola famílies:

Un any més escalfem motors per a fer la revista Fem Escola de l’AMPA d’enguany. Aquest any tenim novetats: imprimirem un exemplar de la revista per a cada família i la posarem a la motxilla dels vostres fills i filles al acabar el curs.

Però aquí no acaben les novetats: aquest any la portada la feu vosaltres amb els vostres fills i filles!

Hem engegat un concurs obert a tothom: ens heu d’enviar un dibuix, foto, collage, pintura, graffiti,…de temàtica lliure. Potser podeu pensar en com imagineu l’escola del futur; com veieu vosaltres l’escola avui; què enteneu per “fer l’escola entre tots” (no oblideu que la revista es diu Fem Escola);….

Esperem dons que ens feu arribar les vostres obres d’art (escanejades) al mail  revista@ampafortpienc.org abans del 6 de maig

El premi? Que les més de 220 famílies de l’escola tinguin a les seves prestatgeries la revista amb la vostra portada! I les propostes finalistes també sortiran a l’interior de la revista. Ens podeu fer arribar també una foto dels autors si voleu que la incloguem.

En aquest link podeu veure les portades de les revistes d’altres anys per inspirar-vos: https://www.ampafortpienc.org/blog/revista/


revista-11

Ànim, la fama us espera

Comissió de comunicació

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page