top of page
Search

Convocatòria Junta de l’AMPA

Benvolgudes famílies,

Els pares i mares que formem part de la Junta Directiva de l’AMPA  us donem la benvinguda novament a l’escola, en especial a aquelles famílies que us heu incorporat aquest curs.

Aprofitem per convidar-vos a la primera reunió de la Junta de l’AMPA d’aquest curs 2013-2014.

Serà el proper dimarts 1 d’octubre a les 21h al menjador de l’escola.

En aquesta primera junta, entre d’altres temes es decidirà la data de l’assemblea en la que s’han d’aprovar els comptes del curs passat, el pressupost per el d’aquest any i sobre tot, RENOVAR LA JUNTA DIRECTIVA. Algunes de les persones que ocupen aquests càrrecs actualment, com ara el PRESIDENT,  la SECRETÀRIA, i alguns VOCALS no continuaran i hauran de presentar-se nous candidats i/o candidates.

Com sempre, aquestes reunions, són obertes a tothom, però volem animar a assistir-hi a tots aquells que estigueu interessats en participar per aquest curs 2013-2013 amb les nombroses tasques de l’AMPA, ja sigui sent membre de la pròpia Junta directiva o participant en alguna de les comissions de treball.

A la reunió s’informarà en que consisteixen les tasques a desenvolupar per la Junta i les comissions de treball.

Si teniu interès i disponibilitat en aquest sentit, però no podeu venir a la reunió, feu-nos-ho saber per e-mail a correu@ampafortpienc.org o avisant a l’administrativa de l’AMPA, l’Aurora Novell al despatx de l’AMPA de 9 a 10h.

Esperem la vostra participació i assistència!

La Junta de l’AMPA

Commentaires


bottom of page