top of page
Search

Crida a la participació a l’AMPA


Benvolgudes famílies, 


Com sabeu, tot i que l’AMPA de l’escola som tots els socis i sòcies que la formem, en cada moment hi ha algunes pares i mares que assumeixen una responsabilitat extra formant part de la Junta o de les diferents Comissions. Com més gent som, menys feina s’ha d’assumir i per tant més agradable és fer-la. A més, pel bon funcionament de l’AMPA és important que les persones que adquireixen aquesta responsabilitat vagin rotant.


Per això us fem arribar una crida a la participació de quatre comissions que necessiten ajuda. La resta de comissions també estaran encantades de rebre a qui vulgui donar un cop de mà, però aquestes dues fan una crida explícita a qui vulgui dedicar-hi una mica del seu temps, sigui molt o poc, perquè els calen reforços.


Els interessats podeu escriure directament a la Comissió on voleu participar que us donarà més detalls.


Gràcies a tots!


Junta de l’AMPA



Comissió de Menjador (menjador.comi@ampafortpienc.org)


De cara al curs vinent la comissió de menjador necessitarà noves incorporacions:


Una cooordinadora de l'equip d'Observadors del menjador, ja que la Núria Céspedes deixarà aquesta tasca, i almenys una persona més que s'incorpori a la dinàmica mensual de treball de la comissió (mínim una reunió al mes amb la Comissió de Menjador del Consell escolar) i a les tasques de supervisió i anàlisi dels informes del menjador que elaboren cada setmana els observadors.


Alguna persona de la Comissió que s’encarregui d'extreure’n un resum, com feia fins ara l’Àgata Olivella, que després plantejarà a la Comissió de Menjador del Consell escolar o, depenent de la urgència, posarà en coneixement a la Direcció del centre.



Comissió de Comunicació (comunicacio.comi@ampafortpienc.org)


Des de comunicació ens aniria bé que s’incorporés algú amb ganes de:


Fer de dinamitzador/a de Facebook i Twitter (generar continguts i tenir cura de la presència de l’AMPA a Facebook i Twitter).


Fer de redactor de continguts: algú que redacti continguts per al Bloc de l’AMPA, per exemple informant de les activitats que ha fet l’AMPA.


Informadors sobre activitats organitzades per pares i mares de l'AMPA: algú que informi sobre activitats que es portin a terme per part dels pares i mares per tal de donar publicitat de les mateixes al Bloc de l'AMPA.



Comissió Social (social.comi@ampafortpienc.org)


Des de la Comissió de Social ens aniria bé que s’incorporés algú amb ganes de:


Cercar recursos mitjançant subvencions tant públiques com d’empreses privades per augmentar la disponibilitat econòmica dels ajuts de l'AMPA cap a les famílies amb necessitats.



Comissió d'Infraestructures (paresijardins.comi@ampafortpienc.org)


Des de la Comissió d’Infraestructures ens aniria bé que s’incorporés algú amb ganes de:


Desenvolupar petits projectes de petites actuacions a l'escola per tal de millorar els espais i les instal·lacions generals del centre (per exemple la restauració i el rec de les jardineres, l’adaptació de locals per a patins, pintura d'espais necessitats, etc.).

Comments


bottom of page