top of page
Search

Curs de primers auxilis pediàtrics a l’escola-bressol el Tren de Fort Pienc


TALLER PRIMERS AUXILIS 4H + PEDIATRICS 4H.pdf Download this file






Hola famílies,

Us deixem una informació que ens ha fet arribar l’Escola-Bressol el Tren de Fort Pienc sobre un curs de primers auxilis pediàtrics que volen iniciar. Ens demanen si podem fer difusió a la nostra escola per si hi ha alguna familia interessada. Sembla que ells tenen 6 famílies inscrites i necessitarien 4 famílies més interessades per poder fer el curs entre maig o juny.

Si esteu interessats podeu contactar directament per mail a l’adreça ampatren@gmail.com

Gràcies,

Comissió de Formació

——————————————————————————————————————————————————————————–



Bona tarda families,


 Tal com vam fer l'ant passat, ens hem posat en contacte amb la Creu Roja per a que si hi ha prou famílies interessades, es pugui impartir un curs de primers auxilis pediàtrics. Es tracta d'una formació molt complerta, de 8 hores de duració que es duria a terme en diferents sesions a concretar, segons l'interès dels incrits i dins les instalacions de l'escola (es clar que fora de l'horari escolar). Aquesta formació no és gratuita, però creiem que donada la seva extensió i que és impartida per professionals, té un preu interessant. El preu per persona és de 58€ (si hi ha un mínim de 15 persones adscrites, en cas de ser menys, pot pujar una mica més).  Us adjuntem el programa que ens han fet arribar des de Creu Roja. Si esteu interessats en participar d'aquest taller de primers auxilis, feu-nos-ho saber responent aquest e-mail. Moltes gràcies! Salut per grans i petits JUNTA DE L'AMPA



PD Aprofitem per a recordar a les famílies que van participar-hi l'any passat que els diplomes d'assistència ja ens han arribat.

Comentários


bottom of page