top of page
Search

El que fan els nostres delegats a la nit…

Sabeu que els delegats de classe es van reunir el dimarts passat

L'intenció era conèixer-se, intercanviar impressions dels 3 primers mesos de curs, compartir propostes útils per a la gestió dels grups de les diverses classes (solucions per a festes d'aniversari, activitats de cap de setmana en família…), i per acordar un calendari d'activitats amb la festa de l'escola com a repte de final de curs.


Van venir molts d'ells i van demostrar que tenen molta empenta! Us fem quatre centims d'el que es va dir.



  1. Festa de final de curs: Van acordar posar continguts a la festa i repartir-se la feina en una altra reunió a mitjans de març. Seguint el fil del que es va fer l'any passat, i amb l'objectiu de "colonitzar" els espais del centre a nivell familiar durant un dia sencer, una proposta és organitzar un dinar col·lectiu amb una festa + música posterior i el matí omplir-lo amb tallers i jocs i UNA ACTIVITAT FESTIVA VINCULADA AL PROJECTE D'ART DEL SEGON TRIMESTRE (enguany està previst a l'entorn de les textures) perquè eln nens el tenen molt present encara i és el projecte específic i transversal de l'escola. En aquest sentit es va comentar la possibilitat d'utilitzar les festes d'aniversaris del tercer trimestre per organitzar tallers de preparació de la FESTA…

  2. Activitats per cohesionar famílies: Per motius de capacitat, perquè l'escola s'ha anat fent gran i perquè la cohesió és cada cop més dificultosa es va acordar que les activitats col·lectives que antigament s'havien organitzat a nivell general (sortides) es facin a nivell de grups de classe, de nivell o de cicle i per pròpia iniciativa dels Delegats (les Sardines de P5 ens van explicar la seva estratègia d'enviar correus proposant petites sortides al teatre o al cinema perquè qui vulgui s'hi apunti, sense compromisos. Els de 4rt van explicar també les seves iniciatives en aquest sentit, desmentint la idea que a mesura que els nens van creixent es fa més difícil organitzar trobades de grup. Els de 6è ens van informar sobre l'especificitat del seu cas, de major intensitat per l'objectiu de recaptar diners per al viatge de final de curs.

  3. Comunicació cap a les famílies: En general, es va discutir força sobre l'efectivitat de la comunicació cap a les famílies; i es va acordar que puntualment s'usaria el format de la noteta a les llibretes dels nens, perquè sembla que és el canal més segur. La comissió de Comunicació de l'AMPA es va oferir per ajudar-nos en tot allò que pugui simplificar la comunicació dels Delegats amb les famílies (hi ha algun exemple de dinamització de la comunicació que està funcionant molt bé – cas PEIXOS GLOBUS de P5 que tenim un bloc propi i un sistema de corrreu molt efectiu que ens han preparat des de comunicació i que és replicable al la resta de cursos). També es va parlar de la necessitat de comunicar-nos amb aquelles famílies que no tenen e-mail o que per raons culturals  acaben quedant una mica al marge: es tracta d'exercir de DELEGAT esdevenint un referent visible per a aquestes famílies.


La Comissió Delegats té com a tasca promoure la relació entre delegats de classe.

Recent Posts

See All

Festa de l’Escola 19 de maig

Hola famílies: Ja s’acosta el dia de la festa i volem desvetllar la sorpresa que us anunciàvem en el programa i que molts de vosaltres ja...

Comments


bottom of page