top of page
Search

Els alumnes de sisè sortegen d’una panera pro-viatge fi de curs!

No sé si els heu vist per la plaça però des de fa un dies els alumnes de sisè estan venent butlletes per al sorteig d’una panera pro-viatge de fi de curs.

L’afortunat guanyador del sorteig rebrà una estupenda cistella d’Enrique Tomas que conté:

Una paleta ibèrica Enrique Tomás.

Un llom ibèric 550 gr aprox. Un xoriço cular ibèric de gla campanya 550 gr aprox. Una llonganissa cular ibèric de gla campanya 550 gr aprox. Uns “picos sevillanos” 220 gr. Un torró tou suprema Monerris Planelles 200 gr. Un torró dur suprema Monerris Planelles 200 gr. Unes marqueses Delaviuda 125 gr qualitat suprema. Unes trufes al cacau Delaviuda 100 gr. Uns confits Delaviuda 100 gr. Una ampolla de cava Juvé i Camps Cinta Púrpura. Una ampolla de vi Vinya Pomal Criança.

Aquí us detallem les bases del sorteig …

  1. Cada butlleta suposa un donatiu de 1,00 €

  2. La butlleta guanyadora serà la que contingui el número que coincideixi amb les quatre últimes xifres del número guanyador del sorteig de la ONCE del proper dia 18 de desembre de 2014.

  3. La panera quedarà dipositada al vestíbul de l’escola Fort Pienc, Carrer Ali Bei nº 75

  4. El guanyador del sorteig es pot posar en contacte amb els organitzadors mitjançant el correu viatgesise2015@gmail.com per venir a recollir el premi.

  5. El premi s’haurà de recollir abans del dia 23 de desembre de 2014.

  6. Excepcionalment, i sempre que el guanyador s’hagi posat prèviament en contacte amb els organitzadors del sorteig argumentant la impossibilitat de recollir el premi abans de la data límit, es podrà prorrogar fins el 15 de gener de 2015 la data límit d’entrega de la panera.

  7. En cas de que no aparegués la butlleta guanyadora abans de les dates límit indicades, la comissió organitzadora decidirà que es fa amb el premi, i es publicarà la decisió en aquesta mateixa web.

  8. Abans del 23 de desembre de 2014, els organitzadors faran entrega a l’entitat benèfica “Fundació banc dels aliments”, de Barcelona, d’un lot de productes d’un valor equivalent al del cost de la panera.

Us animem a participar! Bona sort a tots!

Comments


bottom of page