top of page
Search

Escola de famílies – Taller d’acompanyamnet a la criança


Des de la Comissió de Formació de l’AMPA ens fa molta il·lusió presentar-vos una nova edició de l’Escola de Famílies.

Enguany us oferim un espai d’aprenentatge conjunt entorn de la criança, en format de 3 tallers en els que, a través de dinàmiques vivencials i espais de reflexió, treballarem La família i els vincles, El funcionament familiar i Les emocions en la infància per tal de :

– Resoldre dubtes i necessitats especifiques. – Compartir diferents possibilitats d’acompanyar la criança. – Desenvolupar eines que facilitin la vida familiar, des de la pròpia organització i l’acompanyament de les emocions.

L’objectiu d’aquest cicle de 3 tallers és facilitar que les famílies s’encaminin cap a un major benestar en la seva convivència diària, empoderar-les perquè incrementin la sensació de seguretat i claredat a l’hora de gestionar situacions que requereixen de les millors dosis de paciència i creativitat, i, sobretot, reconnectar amb la possibilitat de gaudir d’aquesta etapa tan intensa i apassionant de la vida.

Facilitadors: Tània Rojo i Ramon Solé.

Dies: dimarts 21 de febrer, 7 i 21 de març.

Horari: de 18.00h a 20.00h.

Hi haurà servei d’acollida i, pels nens i nenes que tinguin piscina, servei de trasllat des del Poliesportiu de l’Estació del Nord a l’Escola.

Com que l’AMPA assumeix el total del cost de l’activitat, que és gratuïta per les famílies, necessitem que us inscriviu i que assumiu un compromís d’assistència. Penseu que el nombre de places és limitat a 20-25 persones i les inscripcions es faran segons ordre d’arribada al correu formacio.comi@ampafortpienc.org

Esperem que la proposta sigui del vostre interès!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page