top of page
Search

Escola de mares i pares Curs 2011-2012


NOVA ESCOLA DE PARES I MARES- CEIP FORT PIENC CURS 2011-2012

VOLS PARTICIPAR A L'ESCOLA DE PARES I MARES QUE INICIAREM?

Us proposem una nova edició de l’escola de pares i mares per aquest curs 2011-2012 amb un canvi de dies ( dimarts) i de proposta, ja que seran dues noves professionals les que conduiran el grup. 

La proposta és poder fer 2 grups: un per Infantil i un per Primària. Les famílies que teniu fills a Infantil i Primària, podeu decidir incriure-vos en el grup que creieu que per vosaltres pot ser més interessant. En cas que no es puguin omplir els dos grups, farem un grup únic amb totes les famílies interessades. Es tracta que pugueu participar totes aquelles persones interessades, tant si heu participat en altres edicions ( perque la dinàmica i les professionals són diferents ) com si mai ho heu pogut fer.

En aquest grup de pares i mares proposem crear un espai on poder exposar, compartir i reflexionar al voltant dels dubtes, idees, sentiments i emocions, que genera l’experiència de ser pares i a través d’això poder comprendre millor als nostres fills i la relació que establim amb ells.

Al llarg de les sessions es proposaran, per part de les psicòlogues i dels membres del grup, temes i aspectes d’interès sobre la criança dels nens i nenes, sobre els que poder parlar i reflexionar conjuntament.

COM HO FAREM? Amb sessions grupals amb un nombre reduït i estable de pares i mares (10-15 persones).

QUAN? A través de 5 sessions mensuals els dimarts d’ 1’30h de durada, de 19’30h a 21h.

PREU: L’AMPA podrà assumir pràcticament la totalitat de la despesa de l’escola de pares i mares, però si que serà necessari que cada participant pugui assumir 6€ per poder realitzar la totalitat de les sessions. En cas que només es realitzi un grup de l’escola de pares i mares, l’AMPA podria assumir la totalitat de la despesa.

CALENDARI

Grup Infantil (2n. dimarts)           Grup Primària (4rt.dimarts)

14 de febrer                                              28 de febrer

13 de març                                                  27 de març

10 d’abril                                                    24 d’abril

8 de maig                                                   22 de maig

5 de juny                                                    19 de juny                               

QUI ENS CONDUIRÀ COM A GRUP?

Gemma Maspons. Psicòloga, psicoterapeuta de nens i adults. Formació de psicòleg resident en Fundació Puigvert. Membre del grup GPRIS (Grup Psicoanalític Relacional i Social). En l’actualitat, treballa com a psicòleg de la Fundació Maresme, en el Centre d’Atenció Precoç de la petita infància i les seves famílies.

Anna Puig. Psicòloga, psicoterapeuta infantil. Experiència en psicoteràpia infanto-juvenil, treball amb famílies i assessorament psicopedagògic a escoles i centres de lleure. En l’actualitat, treballa com a psicòleg de la Fundació Maresme, en el Centre d’Atenció Precoç de la petita infància i les seves famílies.

SI ESTEU INTERESSATS, NO DUBTEU EN INSCRIURE-US A LA GRAELLA QUE PENJAREM AL TAULELL DE L’AMPA (VESTIBUL D’INFANTIL ) DEL 16/01 AL 27/01.

US HI ESPEREM!!

COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Comments


bottom of page