top of page
Search

Feliç Sant Jordi!!!

Des de la Comissió de Gènere de l’AMPA enguany us volem fer unes recomanacions personals de lectures que ajuden que el món sigui més igualitari i respectuós amb la diversitat.

L’Alba ens recomana, per a adults, la novel·la Tardor, d’Ali Smith –prepareu-vos per rebre una gran dosi de mestria literària.

I per al públic de 7-9 anys us proposa Sexo es una palabra divertida de C. Silverberg i F. Smyth.

La Myriam recomana, per a infantil i primer, Las niñas serán lo que quieran ser de Raquel Díaz.

I per al qui ja fa dies que sabem llegir El cuerpo no es una disculpa (El poder del autoamor radical) de Sonya Renee Taylor.

L’Estel ens recomana als i les grans la novel·la La casa del padre de Karmele Jaio. És la història de la Jasone, una dona que s’ha anat convertint al feminisme amb el pas dels anys i les experiències viscudes.

Si teniu adolescents a casa, és el moment de Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa: L’Eulàlia, una jove barcelonina de bona família està a punt de viure esdeveniments que li obren la porta de la gàbia d’or en la qual viu.

I per als grans de l’escola, aquesta mateixa autora té Les fades són calbes, una història de superació, tendra i divertida alhora, que de segur llegireu amb un somriure.

La Cèlia ens fa dues recomanacions per als més menuts de l’escola, dos clàssics de la literatura infantil contemporània en què Adela Turín ens explica per mitjà de faules que la igualtat és necessària per créixer en llibertat: Rosa Caramelo i L’Artur i la Clementina.

I l’Eva se centra en la franja d’edat preadolescent per recomanar-nos la lectura de la col·lecció de l’Anna Dédalus, una jove detectiu que viu aventures i supera dificultats a El misteri de la mansió cremada o La paradoxa de Fermi.

Gaudiu d’aquesta Diada i regaleu roses i llibres a tothom!!

La Comissió d’Igualtat i Gènere

Comments


bottom of page