top of page
Search

Fer de pares, un treball en equip. Com enfrontem els conflictes i les diferències de criteris educat

Avui dilluns, 11 de novembre, a les 19:00, hi ha una activitat formativa sobre aquest tema a l’Institut Fort Pius, en co.laboració amb la FaPaC i l’Ajuntament de Barcelona.

Per a que la tasca educativa sigui efectiva és important que els pares actuïn de forma conjunta i coordinada i que davant dels fills es mostrin com un “equip” que comparteix objectius i una mateixa manera d’entendre l’educació dels fills, respectant les diferències de cadascú.

Què passa quan els pares no pensem igual? Com compartir valors i respectar a l’altre progenitor en la seva manera de fer i d’entendre la relació amb el fills? Entenem de la mateixa manera l’autoritat? Com posem límits, transmetem normes i creem hàbits? Com fer-ho de forma coherent i conjunta?

L’objectiu d’aquesta xerrada és abordar les dificultats que apareixen quan als pares ens costa posar-nos d’acord i la recerca conjunta d’eines i estratègies per educar coherent i positivament. Abordarem les vostres inquietuds i dubtes, fent servir exemples de situacions quotidianes. La negociació i els pactes entre els pares, el respecte als acords presos i la constant avaluació de les respostes a les situacions que requereixin de la nostra atenció, seran bàsics per tal d’educar de forma coherent i positiva als nostres fills i filles.

Formadora: Elena Ramírez

Preguem que confirmeu la vostra assistència contestant a aquest correu o preferiblement escrivint el vostre nom a l’enllaç següent:

Aquesta xerrada és gratuïta i està oberta a totes les persones interessades

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page