top of page
Search

Festa per l’Institut Angeleta Ferrer


Parlament a la Festa reivindicativa per demanar que es faci ja l’Institut Angelta Ferrer, perquè no volem anar a estudiar a altres llocs de Barcelona.

MANIFEST Us informem que les entitats sota signants, hem organitzat un acte per reivindicar la construcció de l’Institut Angeleta Ferrer, les obres del qual haurien d’haver començat el passat mes de gener. Donat l’escenari de retallades al Departament d’Ensenyament i la manca de resposta per la seva part, volem fer pública aquesta necessitat que porta un endarreriment de 16 anys.

Els antecedents d’aquesta situació es remunten al 1994 quan la Generalitat va preveure la ubicació d’un institut de secundària on ara es troben els jardins Clotilde Cerdà, que donés servei als barris de Sagrada Família i Fort Pienc. Al PAM de l’Ajuntament 1996-1999 es van expropiar els terrenys i enderrocar les naus que hi havia construïdes, quedant l’espai destinat a l’institut com una plaça amb cistelles per jugar a bàsquet. El 1999 es van cedir els terrenys a la Generalitat i el 2007 es va aprovar la redacció del projecte bàsic a mans de Ros Subias Associats. La Regidora del Districte Assumpta Escarp es va comprometre al Consell de Barri de 2008 que l´institut començaria a funcionar el 2011 però novament va quedar tot aturat, per falta de pressupost.

Per aquesta raó, perquè són molts anys i perquè els nostres fills tenen dret a un institut de secundària, es va organitzar un acte lúdic per reivindicar-lo, va haver l’actuació del grup infantil Santi Ortíz i el de Hip-Hop del Ramon Llull i una xocolatada, al mateix lloc on haurien d’estar les obres de l’Institut.

SIGNEN AAVV de Fort Pienc i de Sagrada Família, AMPA de les Escoles Carlit, Encants, Fort Pienc, Fructuós Gelabert, Pere Vila, Ramon Llull, Tabor, IES Fort Pius i la Coordinadora d’AMPA de Fort Pienc

Comments


bottom of page