top of page
Search

Goteres: volem una data de reparació!

Què passa amb les goteres?

Com ja sabeu, tenim problemes de goteres des de que es va inaugurar la nostra escola. Any darrere any, la Direcció , el Consell escolar  i l’AMPA van estar demanant al Consorci una solució, presentant fins i tot projectes documentats per la comissió de infraestructures (formada per arquitectes)

Enguany la sala de música, la sala de professors, una classe del 1er pis i el menjador s’inunden regularment.  Es deu a a una acumulació d’aigua estancada de més de 5 cm al terrat  que provoca un efecte piscina. A més de sales impracticables, obliga a anular part del sistema elèctric, podria danyar les noves pissarres digitals i fins i tot ser perillós al debilitar el sostre.

Que ens diu l’Administració?

L’únic que ha anat oferint el Consorci és bombejar l’aigua sobrant enviant als bombers cada vegada que plou. Fa poc, en el Consell de barri es va manifestar que no hi ha cap pressupost previst  per la nostra escola.

Que ha decidit l’AMPA?

Davant de la falta de interès i/o de solució eficaç de les administracions, la comunitat de pares i mares a través del AMPA Fort Pienc ha decidit portar a terme un pla d’accions realitzades conjuntament  per varies comissions i en col·laboració amb l’escola.

Es tracta de 3 fases:

  1. Reclamacions a les administracions

  2. Si no rebem resposta abans de les vacances de Nadal els pares ens desplaçarem a las oficines de las administracions per reivindicar un compromís per escrit.

  3. En absència de resposta oficial, en un termini de 15 dies s’iniciarà una campanya reivindicativa per arribar a mitjans de comunicació.

Que  ha passat durant les dartres setmanes?

  1. A principis de desembre de 2013 va venir un representant de l’administració a l’escola expressant un compromís verbal.

  2. En el Consell Escolar Municipal de Districte que es va fer el dilluns passat (2-12-2013) la direcció va tornar a preguntar sobre criteris de assignació de pressupost per les escoles. Un representant de les AMPAs de les escoles de Eixample també va reclamar actuacions per la nostra escola. El mateix dia l’ajuntament es va comprometre a assumir el cost de les obres de reparació si el 20 de desembre la Generalitat no ha respòs.

Estem a l’espera de la formalització d’aquest compromís. El 20 de desembre us comunicarem com queda el tema.

Esperem que no ens defraudin novament i que no tinguem que prendre més mesures de pressió.

Comments


bottom of page