top of page
Search

Hem arribat a les 62.244 signatures per la ILP per la 6a hora


35_Comunicacio AMPA_Finalitzacio proces ILP.pdf Download this file



La Iniciativa Legisliativa Popular Per la 6ª hora per a tothom. Per la igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu català que va coordinar la FaPaC, ja té més de 62 mil signaturas. Aquest dijous, 21 de juny es farà a les 15.30 l’acte simbòlic de lliurament de les signaturas recollides al Parlament de Catalunya. Tots hi esteu convidats!

Haver superat les 50.000 signatures necessàries per tirar endavant la ILP, fins i tot després del bloqueig que va patir la iniciativa per part del govern, és un gran motiu de satisfacció de tots els que hi hem participat. Gràcies a tots els pares i mares que vau firmar, i també als que vau recollir firmes entre amics i coneguts. Sense el bloqueig del Govern de ben segur que el nombre de signatures haurien superat amb escreix les 120 mil!

Després del lliurament simbòlic aquest dijous, des de la FaPaC també s’interposarà un recurs d’empara davant del Tribunal Constitucional per l’anul·lació d’una ILP inicialment acceptada per la mesa del Parlament i s’ha demanat a tots els partits amb representació parlamentària que adoptin aquesta iniciativa per fer possible un debat en el marc del ple del Parlament de Catalunya.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page