top of page
Search

I tu, com recordes la festa de fi de curs? (+ àlbum de fotos)

A les set del matí del dia 25 el vocal de la Comissió de Dinamització obre les portes de l’escola Fort Pienc perquè l’equip de cuina format per vuit membres pugui començar a fer el dinar que es calcula que ha de ser per unes 450 persones, però per si de cas es fa per a 550, no sigui que a última hora aparegui molta més gent de la prevista.

El vocal de la comissió tanca l’escola ben passades les deu de la nit, després d’aconseguir que l’alarma del centre es quedi activada després d’una hora donant voltes pel centre buscant una porta que estava mal tancada, que finalment troba.

Entremig, la festa de fi de curs.

Cadascú quan recordi la festa veurà unes imatges. Segurament semblants a les que va viure. Per tant tothom té un punt de vista subjectiu de la festa.

Imagineu les situacions que poden tenir per exemple:

  1. Qui ha començat el dia plorant de tallar cebes a quilos.

  2. Qui ha maquillat vint cares i ha estat rebent somriures durant tot un matí d’infants que no sap ni qui són.

  3. Qui ha estat plegant cadires a centenes i fent cadena ha conegut a no sé qui que és de no sé on i que a part de ser un pare del cole no sap qui coi és!

  4. Qui s’ha trobat portant una activitat ben bé no sap ni com i es troba amb trenta nanos dient “Prime! Prime! Secun! Secun!

  5. Qui es troba dues nenes en un lavabo ficant terra a la pica amb un cubells i muntant un fangar que acaba netejant amb una fregona que ha trobat recolzada en una paret.

  6. Qui s’ha presentat voluntari a quedar-se plantat davant d’una porta perquè no passi ningú i gaudir del plaer de prohibir, perquè ho dius tu i punt!

  7. Qui es posa a netejar més del que ho fa a casa seva i de vegades millor i tot.

  8. Qui aquell dia va al cole perquè així els nanos es distreuen i acaba servint taules a ple sol enmig del caos.

  9. Qui recull escombraries llefiscoses d’aquell suquet amb les Munich noves! Ets el meu ídol!

  10. Qui acaba de perdre tres quilos suant pujant i baixant escales i quan té un moment, mira al seu voltant, s’atura, veu que hi ha gent a l’escenari s’apropa, desconnecta, s’agafa quelcom de beguda a la barra de sisè i parla amb un que està com ell, s’hi està vint minuts fins que algú li passa una escombra, s’acaba la beguda i tornem-hi.

Fes clic sobre la imatge per a veure més fotos de la festa.

https://photos.app.goo.gl/igcSgok6ksF4SrVW6

La gran diferència entre el Sonar, el Primavera Sound o el Metal Fest de Santa Coloma de Gramanet i la Festa de fi de curs de l’escola Fort Pienc és que en les tres primeres no et deixen accedir al Backstage, en canvi a la nostra festa l’accés és lliure!

Ens veiem el proper any i com sempre hi haurà canvis. I els fareu vosaltres.

Comments


bottom of page