top of page
Search

Informació Coral


Benvolguts pares i mares,


Dilluns dia 3 d’octubre al migdia comença l’activitat extraescolar de coral. Amb la voluntat que la coral vagi creixent, hem decidit fer dos grups de coral per edats perquè tots els nens i nenes de P5 fins a 6è s’hi puguin apuntar i tinguin el nivell pedagògic adequat a la seva edat.


Els nens i nenes que tinguin interès a fer coral i encara no s’hagin apuntat, els convidem a venir el primer dia de coral, 3 d’octubre, a una classe de portes obertes:


Primer torn de 13 a 14h: de 3r a 6è.

Segon torn de 14 a 15h: de P5 a 2n.


Els nens i nenes que hi vulguin assistir ho hauran de comunicar a l’Aurora.


Cada final de curs, la coral de l’escola participarà als concerts que organitza el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, unes trobades de moltes corals on es canta el que s’ha anat preparant durant tot el curs: els petits participen a l’activitat Juguem Cantant (cançons), i els grans a les Trobades (cantata). A més a més, cada cinc anys s’organitzen les Trobades Generals al Palau sant Jordi, i l’any 2012 és el proper. Quan hi hagi ocasió, la coral participarà a les activitats de l'escola, i també farà concerts fora de l'escola amb altres corals.


Animeu-vos, necessitem més nens i nenes a la coral!!!


En aquests enllaços podeu trobar informació del Secretariat i exemples d’aquestes tres activitats:





Moltes gràcies,


Esther Doñate (responsable de l'activitat extraescolar de coral)



AMPA Fort Pienc




Tots som AMPA

Comments


bottom of page