top of page
Search

L’escola Fort Pienc participa per segon any a la rua de l’Any Nou Xinès

L’any passat, un grup de mares i pares i la direcció de l’escola, amb la col·laboració de l’Eix Fort Pienc i el projecte Xeix (guanyador del Diversity Advantatge Prize del Consell d’Europa) que té com a principal objectiu la progressiva incorporació de la comunitat xinesa en la vida associativa del nostre barri, vam estar treballant per tal de dur a terme una acció conjunta amb les famílies d’origen xinès. L’objectiu era apropar-nos i conèixer millor alguns aspectes importants de la cultura xinesa, així com afavorir l’intercanvi, el diàleg i la cohesió entre les famílies de l’escola.

El diumenge 20 de gener al matí (d’11h a 13h) convoquem totes les famílies de l’escola a fer uns tallers de preparació per a la rua de l’Any Nou Xinès. Hi haurà tallers de decoració de ventalls amb motius referents a l’any del porc i amb escriptura de bons desitjos per a l’any nou.

També es prepararan les bandes amb el nom de l’escola per portar el dia de la rua. Comptarem amb la col·laboració del Grup d’Artistes Huaxing i també destaquem el taller de ball intercultural entre els gegants de l’escola i el lleó que portarà el Sr. Lam (del restaurant Shanghai 1930) i el drac que portarà la Sra. Chen. El dissabte 2 de febrer l’escola Fort Pienc participarem per segon any a la rua de l’Any Nou Xinès, estem molt orgullosos de ser la primera escola no xinesa que participa en aquesta activitat. Aquesta iniciativa s’emmarca en el conjunt d’activitats previstes a l’AMPA per tal de promoure la interculturalitat i la convivència, no només a l’escola sinó a tot el barri.

Dates: 20 de gener de 2019 d’11h a 13h tallers de preparació (a l’escola Fort Pienc, c/Alí Bei, 75) i 2 de febrer de 2019 rua de l’Any Nou Xinès

Comments


bottom of page