top of page
Search

Les famílies aconseguim la mestra de P4 el primer dia de la baixa de l’Esther: un èxit!


Els pares i mares de l'escola Fort Pienc hem aconseguit que la substitució de l'Esther de P4, per infantament, s'hagi nomenat el primer dia lectiu de la seva baixa. Per això, avui mateix dimecres 9 de gener, el segon dia lectiu després de la tornada de vacances de Nadal, la Gemma ha pogut incorporar-se a l'aula amb els nostres fills i filles.


Recordem que aquest curs el Departament d'Ensenyament no envia mestres ni professorat de secundària fins al cap de dues setmanes de l'inici de la baixa tot i que estiguin previstes, com maternitats o jubilacions, o siguin de llarga durada.


Al gimnàs de la nostra escola, després del concert de Nadal del dia 19 de desembre, us vam explicar, entre altres coses, la campanya amb enviament de sol·licituds i cartes al Consorci d'Educació de Barcelona (post). Aquesta campanya ha permès que, en aquest cas,  les autoritats no hagin aplicat aquesta retallada que hagués afectat el normal funcionament de l'escola i les activitats didàctiques.


Aquest és el nostre primer èxit col.lectiu  que demostra que plegats podem fer front a les dificultats! El Grup per la Qualitat de l'Ensenyament de l'escola volem continuar treballant per l'educació pública i comptem amb el vostre suport. Gràcies especialment a totes aquelles i aquells que vau enviar la petició on-line al Consorci i vau signar les cartes!


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page