top of page
Search

Nova edició de l’escola de mares i pares!

Des de la Comissió de Formació ens tornem a proposar una nova edició de l’Escola de mares i pares a l’escola!!!

Image630

Us animeu a participar?

Podreu treballar per reforçar habilitats parentals, educació emocional, resoldre els vostres dubtes i millorar la relació amb els vostres fills i filles i els vincles familiars…ja veieu que el resultat val la pena.

Com ho faran?

A partir del 28 de gener, es faran reunions quinzenalment (grup de 15 a 20 persones) durant 5 sessions ( dimecres ) de 19h-21h amb la mateixa formadora que vam tenir fa 2 cursos: l’Eva Martínez, mestra i especialista en educació emocional de l’Associació Arae, amb la qual vam aprendre molt.

Image663

A qui va adreçada?

A totes les famílies d’Infantil i Primària, podeu participar tan aquelles famílies que no vau fer l’anterior edició com aquelles que ja coneixeu a l’Eva i la seva formació. Pels primers, serà tot nou i per la resta hi haurà ampliació de coneixements i noves activitats. El fet de fer un grup conjunt d’infantil i primària no suposa cap inconvenient, al contrari, ja que la forma de treball que es planteja es centra en un treball més personal i de reforç d’habilitats parentals que pot aplicar-se en qualsevol moment evolutiu dels nostres fills.

Com us podeu inscriure?

És una activitat gratuïta, subvencionada per l’Ampa i us podeu inscriure al mail de l’Ampa:correu@ampafortpienc.org, al de la Comissió de Formació: formacio.comi@ampafortpienc.org o a la graella que teniu penjada al vestíbul de l’escola (taulell de l’Ampa) fins el dia 26 de gener.

Aqui, podeu descarregar un arxiu amb informació interessant sobre l’Associació Arae, les sessions, els continguts i la formadora.

Recent Posts

See All

留言


bottom of page