top of page
Search

Preinscripció extraescolars 2020/21

Benvolgudes famílies,

Esperem que estigueu bé.

Fa uns dies us vam comunicar que, després de valorar la situació actual, des de l’Ampa havíem decidit posposar l’organització i inici de les activitats extraescolars en espera que ens fossin comunicades les directrius fixades per les autoritats sanitàries i educatives competents, i obtenir el vistiplau de l’escola.

Les extraescolars, com activitats incloses en l’àmbit de l’escola, representen un dels punts febles del protocol sanitari que l’escola intenta aplicar perquè es barregen grups bombolla. Creiem que és apropiat veure com es desenvolupa el funcionament de l’escola els primers dies per acabar d’enllestir què i com ho fem.

Avui dia, algunes qüestions organitzatives ja han estat resoltes i estem en condicions de començar a plantejar-nos quina podria ser l’oferta i en quines condicions es podran dur a terme les activitats extraescolars.

Per això, amb l’objectiu de garantir que els nens i nenes gaudeixin del nombre màxim d’activitats amb les mesures necessàries per limitar el risc de contagi, i garantint un servei de qualitat, us demanem que ompliu el formulari següent (abans del 4/10) indicant a quines activitats voleu pre-inscriure els vostres fills i filles. https://forms.gle/hPwkDd2AbgqCBfpo8

La graella d’activitats propostes inicialment es pot descarregar de l’enllaç següent: https://drive.google.com/file/d/1B5VcSYeZP-P-PLSjybQzqmujPbmrIQzy/view?usp=sharing

Per informació i preinscripcions al servei d’acollida feu servir aquest document. https://drive.google.com/file/d/1BtrDXx7LbCtupzn4t9SUM1_cdz4EEmge/view?usp=sharing

Amb els llistats de les preinscripcions, revisarem la graella d’activitats extraescolars i encaixarem aquelles amb major demanda als espais més adequats, tenint en compte el nombre d’alumnes interessats/ades,el tipus d’activitat i les recomanacions sanitàries del moment. Ja us avancem que és possible que algunes activitats amb poca demanda s’hagin de suprimir per falta d’espais o per no arribar al número mínim requerit per l’empresa que les organitza. El nostre plantejament és tenir l’oferta definitiva al més aviat possible. A partir de llavors iniciar la inscripció definitiva. Si tot va bé, confiem poder iniciar les activitats extraescolars la primera setmana de novembre.

RESUM:

• Què heu de fer les famílies?

Abans del 4 d’octubre, omplir el formulari de preinscripció amb les activitats que voleu que els vostres fills o filles facin.

• Què passarà després?

  1. La comissió d’extraescolars revisarà la demanda de places i la graella d’activitats per definir l’oferta definitiva i els espais assignats..

  2. Si hi ha activitats que no es poden fer, informarem les famílies que les hagin escollit, per a que facin una nova preinscripció dins de les opcions disponibles.

  3. Per a les famílies que hagin escollit activitats que sí es mantenen, es formalitzarà la inscripció.

Moltes gràcies i seguim endavant!

Recordeu: Per a poder gaudir d’aquest servei cal que sigueu famílies de l’escola i sòcies de l’AMPA (cal haver fet el pagament de la quota anual). Per a qualsevol dubte o aclariment, ens podeu enviar un missatge a aquesta adreça: correu@ampafortpienc.org

Comments


bottom of page