top of page
Search

PRINTEMPA FESTIVALO 2018: La nostra Festa de la Primavera.

Diumenge 11 de març vam viure a l’Escola la Printempa Festivalo, la festa de la diversitat i la integració, que ens va portar activitats i tallers per a les nostres families. L’objectiu d’aquesta trobada va ser gaudir d’un clima festiu on apreniem els valors derivats de la interculturalitat i la vida en comú de l’escola i del barri, perquè al marxar d’allà tots en sortíssim una mica més enriquits.

El seu muntatge  va suposar el treball col·laboratiu sense precedents de diverses comissions de l’AMPA, fet que vam valorar molt. Vam tenir des d’un taller de rols de gènere a un taller de circ i un de cuina de gyozas, l’especialitat asiàtica. Vam gaudir dels titelles per a petits i grans tractant temes antirumors i d’altres, i vam assistir a la presentació de dos projectes de participació social de l’escola, com són el camí escolar i la biblioteca mòbil. I ens vam llepar els dits en bona companyia compartint la paella!

Un fet important és que aquesta festa ha significat una eina de transformació de l’escola, en dos sentits: per una banda, hi ha hagut una metamorfosi al pati, on vam pintar un mural al mur –que encara canviarà- i on vam estrenar les columnes-pissarra del porxo. Però la transformació també ha impactat en els habitants de l’escola, ja que el gran seguiment de l’activitat demostra que les families creieu en les propostes  d’aquest valor que té la nostra escola, que és l’AMPA. I aquesta confiança ens ha transformat a nosaltres –a l’AMPA-, esperonant-nos per seguir compromesos amb la nostra tasca, que tant gaudim.


Fes clic sobre la imatge per veure més fotos


Commentaires


bottom of page