top of page
Search

Rebutjem tenir 22.000 vehicles al dia davant de la nostra escola!

Els pares i mares de l’escola estàn molt preocupats.

La reordenació del trànsit per els obres desenvolupades a les Glòries que implicaran el pas de 22.000 vehicles al dia pel carrer Ali Bei significa un nivell de contaminació del aire i acústica però també un problema de seguritat incompatibles amb la presència d’una escola. Els més perjudicats serán les alumnes d’infantil perquè les seves classes i el seu pati dona al carrer Ali Bei però els nens i nenes de primària també inhalaran el fum i hauran de soportar el soroll dels cotxes tan en hores d’esbarjo com a classe ja que la calor que pateixen habitualment a partir de la primavera i fins ben avançada la tardor obliga a tenir les finestres gairebé sempre obertes. Aquesta decisió de l’Ajuntament provoca un gran rebuig per part de tota la Communitat Educativa de Fort Pienc. L’AMPA está disposada a fer escoltar les seves reinvidicacions amb una campanya que tindrà ressó sense cap dubte als mitjans de comunicació. Aquesta nit la Junta es reuneix i aviat us informarem de les accions planificades.

Desde l’AMPA comencem una campanya per informar sobre els problemes que implicaran les obres a Alí Bei: http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/01/20/els-veins-del-fort-pienc-celebren-un-barri-mes-unit-amb-els-canvis-a-ali-bei/ 

Alí Bei necessita un camí escolar, un carril bici, zona verda, 30 km/hora, valla escolar i no 4 carrils pels cotxes, ona verda pels semafors, una estació d’autobusos i un la parada final del bus 54 a les portes de l’escola!

Comissió de Comunicació

Comments


bottom of page