top of page
Search

Recollida d’aliments i regals pel dinar de Nadal‏ organitzat per la Comunitat de Sant Egidi

Estimades famílies,

Com alguns ja deveu recordar, el passat dia 17 de novembre es va fer a l’escola una xerrada sobre els sense-llar del nostre barri. Van venir 3 entitats que treballen aquest tema i ens van explicar com aquestes persones no acaben al carrer per casualitat sinó per les dificultats que els porta la vida i també com és d’important acompanyar-les en el seu camí de sortida del carrer.

Una de les entitats que va venir, la Comunitat de Sant Egidi, ara ens ha fet una petició molt concreta que volíem compartir amb tots vosaltres i animar-vos al màxim a que hi participeu. La iniciativa és col.laborar en el Dinar de la Misericòrdia que se celebrarà el dia de Nadal a l’estació del Nord i que va dirigit a totes les persones pobres, ancians, refugiats i persones soles o malaltes. Aquest dinar es fa a diferents punts de Barcelona i l’any passat va acollir més de 165.000 persones.

Per col·laborar es poden fer tres coses molt concretes (menjar, regals i voluntaris):

– Aportar menjar: el menjar que es necessita pel dinar és cava, refrescos, torrons, polvorons, neules, fruits secs, sucs de fruita, embotits, formatges, cafès i llaunes de conserva.

– Aportar regals NOUS per adults: cada adult que va al dinar rep un regal i per tant, també se’n necessiten. Els regals que ens demanen són els següents: motxilla per home, impermeable, bossa de lona (home/dona), carpetes i llibretes per adults, moneders, jerseis polars, sacs de dormir, necessers complerts, estoig de colònia (home/dona/juvenil), ràdio, despertador de butxaca (amb auriculars), joc de llençols, joc de tovalloles, manta, paraigua (home/dona), bolígraf en estoig.

 Aportar regals NOUS per nens i nenes: pilotes, nines, cotxes petits, jocs de manualitats trencaclosques, jocs de taula, material escolar, jocs per nadons.

– Fer-se voluntari pel Dinar de la Misericòrdia: calen voluntaris pel dia de Nadal per ajudar a servir el dinar, parar taula, recollir, embolicar els regals, etc.

Per tal d’organitzar aquesta recollida, posarem unes caixes a l’entrada de l’escola on podeu anar posant les coses que vulgueu aportar. Igualment, el dissabte 5 de desembre al matí la gent de la Comunitat de Sant Egidi estaran a la plaça del Fort Pienc explicant la seva iniciativa i recollint també el que la gent els vulgui aportar. Per tant, si voleu anar a veure’ls el dia 5 i fer la vostra aportació llavors, també ho podeu fer.

Els que vulgueu participar activament el dia de Nadal amb alguna activitat del dinar, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’Anna Llop a tresorer@ampafortpienc.org i ens organitzem. No tingueu por d’apuntar-vos! Buscarem la tasca que tingueu ganes de fer i que pugueu fer segons la vostra disponibilitat. Us animo a fer un petit voluntariat en família per tal d’acostar-nos tots a la realitat dels sense-sostre del nostre barri. Nosaltres quatres ens apuntarem a parar taula, per si això us anima! 😉

Ànims i tots a col-laborar!!!!

Moltes gràcies!

Comentários


bottom of page