top of page
Search

Recursos per al 25-N

Hola famílies!

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones i des de la Comissió d’Igualtat i Gènere us volem fer arribar una sèrie de recursos per conèixer i, per tant, poder prevenir millor i donar més bones respostes davant qualsevol forma de violència masclista.

L’efemèride. Per què el 25 de novembre?

Tens un embolic i no saps quin és el terme més adequat? Violència vers les dones? Violència de gènere? Violència masclista? Aquí tens una bona explicació.

Quins tipus de violència hi ha? En quins àmbits es produeix?

I això dels micromasclismes, què és? Mira aquest vídeo!

Realment, és un problema tan greu? Aquí trobaràs algunes dades que et permetran entendre-ho. I si t’han quedat dubtes, aquest vídeo és molt clarificador.

Com saber si pateixes violència masclista?

Sospites que una dona que coneixes pateix violència masclista?

Estàs exercint violència? Vols saber en quin grau?

Saps a quins serveis et pots adreçar si pateixes violència? N’hi ha diversos, i t’ajudaran en tot el que necessitis per sortir-ne.

Tens alguna consulta? Aquí pots adreçar-t’hi i et garanteixen absoluta confidencialitat. És el número de telèfon 900 900 120.

Per què és important que protegeixis els teus fills i filles de la violència masclista? Perquè ells i elles també en són víctimes! I si voleu ensenyar-los a construir relacions positives i no violentes aquí hi ha un recurs per a joves.

Comments


bottom of page