top of page
Search

Revista Fem Escola 2012


Ja podeu gaudir de la nova edició de la revista FEM ESCOLA. Com cada any es una mostra de diverses activitats que promou l'AMPA o que formen part de l'escola. L'edició d'enguany està plena de vídeos, fotos i articles interessants.



Aquí teniu alguns dels continguts que hi podreu trobar:



Potser no us hi heu fixat perquè la cosa encara s’està assecant… però no té desperdici. Pensem que és espectacular!



Ja no cal anar a Londres per veure bons musicals. Ni a Chicago. A Barcelona n’hi trobes. El que no ens imaginavem es que el món del cabaret arrivés a les nostres aules. Amb gràcia, estil, amb moltes ganes i a ritme de jazz, veieu el vídeo de l’estrena del teatre musical a Fort Pienc.


Què faig per sopar? (receptes i vídeos)

Dilluns. Ha estat un dia dur de feina. Estic cansat.. Sense piles i n’hi he pensat en què fer de menjar ni crec que tinc imaginació per fer una cosa ràpida i que agradi a tots.

Una de dues: o agafo un d’aquells llibres de cuina que m’encanten però que fa masses dies que ni els consulto o, potser, em llepo els dits amb alguna d’aquestes receptes.


Parlem d’una família molt especial. Molt unida. Més de nou anys vivint intensament.

Són els testimonis de la primera promoció de Fort Pienc. Un exploradors que ens revelen els seus secrets més personals sobre l’aventura cap a  l’INSTITUT. Per tranquilitzar als qui es llencen a aquest nou repte. Per prendre nota. Per xafardejar. Per saber…i per sentir que encara formen part de Fort Pienc.


Una altre visió de futur (artícle d'opinió)

Buscar feina, costa. I trobar-ne, tal i com està tot, pot ser misión impossible.  Ni que s'hi posi el CSI. Però la qüestió és no decaure ni baixar la guàrdia perquè mai et pots imaginar per on et pot surtir una oportunitat.


El vi fa cantar (vídeos)

El vi té moltes propietats. Entre elles, fa cantar. Però no un vi qualsevol. Cal que sigui del Penedès. I si és de bona collita, molt millor. Pregunteu-ho a la Coral de Fort Pienc. No sé si encara els hi dura la ressaca de la trobada de Corals a Vilafranca del Penedés. El que sí ens ha deixat aquella jornada és molt bon gust.



Joves promeses (il·lustració)

Suposo que ningú dubte que els nostres fills triunfaran en el futur. Potser com a periodistes. O com a metges. Per seguir la tradició familiar. O com economistes perquè són uns cracks dominant la gestió de la paga setmanal. O….potser no!.. No hi ha com prende-s’ho amb sentit de l’humor i acceptar les seves decisions!



Escoltem un Savi (article)

Por ser no coneixeu al Gibran. És un savi. El coneixen arreu del món. Perquè té la capacitat de trobar-nos un forat per pensar. A aquesta generació que vivim a contrarrelotge. On el temps ens menja i parar-se a pensar és un extra pel qual mai trobem el moment. Ara teniu la oportunitat de conèixe’l.


La teniu a la vostra disposició penjada al suro de l'AMPA a l'entrada d'infantil i, com sempre, a:



Esperem que us agradi!


Comissió de Comunicació

AMPA Fort Pienc



Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page