top of page
Search

Servei d’acollida

Benvolgudes famílies,

Us volem informar sobre la situació actual del servei d’Acollida de tardes de 17.00 a 18.00 hores.

Com sabeu, les activitats i els serveis d’extraescolars, tal com estava indicat en les butlletes d’inscripció, només es realitzaran si hi ha un nombre mínim de nens i nenes que s’hi apunten.

En aquest servei, el nombre d’inscrits fixes és molt baix, amb dies amb 1 o cap nen fix, que, tot i que esporàdicament hi hagi altres nens que usin aquest servei, fa inviable econòmicament contractar un/a monitor/a en aquestes condicions. D’altra banda, l’anul·lació, per les mateixes raons, de l’activitat de Tastaolletes que podia haver absorbit l’acollida esporàdica, ens deixa sense servei per a cobrir les eventualitats. Des de l’AMPA, hem estat oferint aquest servei a través de la pròpia coordinadora de les activitats extraescolars intentant buscar una solució. Després de molt debat, però, varem haver d’assumir que havíem de cancel·lar l’activitat d’Acollida i així es va decidir a la darrera Junta.

Finalment, hem fet un darrer intent de mantenir el servei i gràcies a la bona voluntat de les empreses Àbac i Promosport que, com sabeu, ens fan algunes de les activitats extraescolars, podrem continuar oferint durant aquest curs el servei d’Acollida. Haureu de tenir en compte que el servei d’Acollida dels dilluns i dimecres el farà Promosport i els nens i nenes estaran atesos pel propi coordinador de les activitats en servei de guarderia allà on es desenvolupin les seves activitats. Els dimarts i dijous  el servei l’oferirà Àbac amb un monitor, al menjador com fins ara. I que els divendres els nens i nenes estaran amb la coordinadora de les activitats extraescolars de l’AMPA.

Celebrem poder seguir mantenint aquest servei per a les famílies, agraïm a Àbac i Promosport el seu esforç i seguim treballant per poder trobar noves vies alternatives per seguir oferint aquest servei tan necessari en propers cursos. Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració!

Comentários


bottom of page