top of page
Search

Trobada amb l’alcaldessa

El curs escolar s’ha acabat però la nostra Ampa no fa vacances!

Per això, va assistir a la “Trobada amb l’alcaldessa

” que es va celebrar el passat 8 de juliol a la plaça del Fort Pienc.

Va ser una trobada interessant on l’equip de l’Ada va escoltar les veus de tots els col•lectius que vivim al barri: gent gran, gent menuda, comerciants, voluntaris, joves…

La nostra Ampa va plantejar 3 qüestions:

1. La necessitat de la creació d’un nou institut a l’Eixample dret. 2. La brutícia, deteriorament i desaprofitament de la plaça que és punt de trobada de les famílies de l’escola bressol i de l’escola Fort Pienc. 3. La manca de col•laboració i vinculació d’espais culturals propers com són l’Auditori, el Teatre Nacional i el museu del disseny HUB amb l’escola Fort Pienc.

Les respostes de l’Ada Colau van ser poc concretes:

Pel que fa a la creació d’un nou institut, ens dóna la raó i reconeix la manca de places a l’ensenyament públic des de l’escola bressol fins a l’ensenyament post-obligatori (FP, cicles…). Va insistir en què l’Ajuntament ja va cedir els terrenys al Departament d’Ensenyament i que ara és la Generalitat qui ha de posar els diners per construir l’institut.

Pel que fa a les altres dues qüestions, no va concretar res i per això creiem que des de les diferents comissions (Escola i barri, Formació, Qualitat de l’ensenyament) caldrà fer un seguiment amb el tècnic de barri.

Hi ha feina a fer i molta il•lusió per canviar i millorar.

Descansem, carreguem les piles i renovem les forces de cara al nou curs. Et trobarem a tu ?

Comments


bottom of page