top of page
Search

Una extraescolar diferent per al curs 2014-15…

Vine a estudiar la llengua del present i del futur!

Vols que la formació del teu fill/filla sigui una mica original?

L´aprenentatge de llengües i cultures llunyanes pot ser l’opció que marqui la diferència.

Introduir-se a l’estudi d´una llengua tonal, amb un sistema d’escriptura no alfabètic, sense conjugació verbal ni desinències de gènere sens dubte implica un exercici cognitiu diferent, obrir-se a nous horitzons i diferents maneres de veure el món. Això ens ho pot oferir el xinès i la seva cultura.

Dóna als teus fils l´oportunitat de pujar a la Gran Muralla Xinesa i moure’s pel gegant asiàtic com peix dins de l´aigua. Aprendre el xinès no te per què ser complicat ni avorrit!


2

El curs escolar 2014-2015 l´escola Fort Pienc i l’institut Fort Pius ofereixen per segon any consecutiu la possibilitat d´aprendre xinès com a extraescolar. El professorat són estudiants dels Estudis de l’Àsia Oriental la UAB que han viscut a la Xina i estan finalitzant la seva carrera universitària. Es tracta de joves molt motivats que seran tutoritzats per una professora de la UAB amb una llarga experiència docent. A més a més, es comptarà amb el suport de la dinamitzadora d´activitats culturals xineses del barri del Fort Pienc per tal d´oferir un ventall mes ampli d´activitats i fer de pont entre l’activitat acadèmica i la vida diària al barri.


4

L´apropament a les matemàtiques i al càlcul mental ràpid seran protagonistes d’algunes sessions en les quals els vostres fills aprendran a utilitzar l’abacus, la calculadora més antiga del món. Les festes i tradicions xineses, com ara l´Any Nou Xinès, contes, cançons, cal·ligrafia, gastronomia i manualitats, entre d’altres, ocuparan una part de les activitats de la formació en format taller.

Sigues diferent, anima’t i vine a aprendre llengua i cultura xinesa al Fort Pienc!

Al setembre hi ha programada una sessió de presentació de l’activitat en què es farà una breu introducció a la llengua xinesa per a tots els pares i mares que ho desitgin.

Lloc de l´activitat: Escola Fort Pienc (Plaça del Fort Pienc)

Dia de l´activitat: Dimecres de 16:30 a 18:00

Contacte: sara.rovira@uab.cat (Sara Rovira-Esteva),

bruizdeinfante@yahoo.es (Begoña Ruiz de Infante)

Us hi esperem!!!

Comments


bottom of page