top of page
Search

Una setmana plena d’activitats

Hola famílies,

Aquesta primera setmana del trimestre la tenim carregada d’activitats!

Aquí teniu un resum perquè no us perdeu res 😉

Avui dijous de 17:30 a 19h el pediatre Nicola Portolani i la infermera Raquel Catalan del CAP de Pare Claret ens faran una xerrada a l’escola sobre primers auxilis.

Hi haurà servei d’acollida, si esteu interesats us heu d’inscriure a formacio.comi@ampafortpienc.org.


Per celebrar Sant Jordi les famílies de sisè posaran la paradeta a la plaça demà divendres. Abans de les 9h començaran amb la venda de roses i a la tarda llibres i alguna altra sorpresa que ens tenen preparada. Diumenge 23, també els podreu trobar a Passeig de Sant Joan, entre Diputació i Consell de Cent.

Divendres 21 a les 17h, la plataforma Volem institut Angeleta Ferrer organitza diverses activitats al solar del Angeleta Ferrer (C/Marina i Consell de Cent).


I per finalitzar, el proper dissabte 22 d’abril a partir de les 11h i fins a les 15h, tots els nens i nenes amb les seves famílies tindran ocasió de penjar al carrer la seva “cal·ligrafia-panot”, una peça que han treballat a l’aula amb la col·laboració de les mestres i de l’equip directiu de l’escola.

A la cruïlla entre carrer Ali Bei, Ribes i Sicília, just al mig del “triangle” al davant de l’Estació del Nord, muntarem un artefacte anomenat POST-sITe Urbà, un element arquitectònic efímer que serveix per posar en pràctica accions artístiques al carrer i que es desmunta quan l’acció està acabada.

També es farà el taller PrintART. Els nens podran treballar diferents motius i estampats inspirats en el panot, símbol de l’espai públic de la ciutat de Barcelona.


Us hi esperem a tots!

コメント


bottom of page