top of page
Search

Xerrada – Altres formes de viatjar en família

Aprofitant que s’acosten les vacances i tots anem bojos buscant les millors destinacions, la comissió de formació ens proposa una xerrada molt interessant sobre formes de VIATJAR alternatives (Intercanvi de cases, housesitting) i formes Econòmiques i còmodes de VIATJAR en família de manera respectuosa, no consumista i divertida.

Qui farà la xerrada?El seu nom és Carlos i es presenta així…El meu nom és Carlos López; fa uns anys que vaig descobrir l’intercanvi de cases i des d’aleshores amb la meva parella i els nostres dos petits aprofitem tots els estius per descobrir diferents racons del món vivint com un autòcton ho faria. Ja hem fet 20 intercanvis i hem cuidat cases d’altres famílies a països com Estats Units, França, Suècia, Dinamarca, Anglaterra, Holanda, etc. També la nostra família ha fundat una comunitat d’intercanvi de cases anomenada www.happyhamlet.com.

De què es parlarà a la xerrada? De diferents formes de viatjar allotjant-se en cases d’altres famílies: de l’intercanvi de cases, House Sitting (cuidant de cases o mascotes), Hospitality Exchange (couchsurfing) i de Lloguer entre particulars. Ens parlaran de les diferències i avantatges de cadascuna d’aquestes modalitats, ens donaran recomanacions i ens presentaran les webs més importants de cadascuna d’aquestes formes de viatjar.

Us esperem el DILLUNS 5 DE MAIG de 20h-21h/21 ’30h a l’escola.

Comments


bottom of page