top of page
Search

Última nit a Cal Diable



Bona nit,


No cal dir el dia de calor que ha fet avui, per això durant tot el matí tots els nens i nenes, grans i petits, han fet una gimcana d’aigua i piscina, piscina i piscina!!! A la tarda els més petits han fet les seves samarretes i els grans han descobert com han quedat les seves.


Aquesta nit és la nit de Fi de Festa Major i dinaran tots a la fresca i faran una mica de ballaruca, i quan els peques vagin a dormir ….. els grans si s’han portat bé acabaran a la piscina!!


Ens veiem demà tots a les 5 de la tarda a la porta del cole per recollir es nostres “petits diables”.


No imprimir si no es necesario. Protejamos el Medio Ambiente. Please consider the environment before printing this email.

Este mensaje, y en su caso cualquier fichero anexo al mismo, es sólo para el destinatario a quien va dirigido y puede contener información privilegiada, profesional o privada. Si lo ha recibido por error, por favor notifíquelo inmediatamente el remitente y elimine el original. Cualquier otro uso que haga de este mensaje está prohibido.

This message and its attachments, if any, is solely for the attention of the addressee and may contain privileged confidential information of a professional or other nature. If you have received this message by mistake, please notify the senderimmediately and delete the original. It is prohibited to use this message for any other purpose.

Comments


bottom of page